fbpx

Wat bieden wij u?

Fatamorganahammam Den Bosch
Fatamorgana Hammam Den Bosch
previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider

 

Wellness Den Bosch

Ervaar zelf de pure luxe van een verblijf in de Fatamorgana Hammam. Bij binnenkomst waant u zich direct in een andere wereld en wordt u overmand door een vakantiegevoel. En u gaat inderdaad op reis, met als eindbestemming: ontspanning, rust en een schoon, verzorgd lichaam.

Badkleding verplicht

U kunt zich omkleden in gescheiden kleedkamers voor mannen en vrouwen. Uw eigendommen en waardevolle voorwerpen kunt u veilig in een locker opbergen. In de hammam is het dragen van badkleding verplicht in verband met veiligheid en hygiëne. U kunt uw eigen badslippers meenemen of aan de receptie badslippers kopen voor 3 euro per paar. In het loungegedeelte is het dragen van een badjas verplicht.

Genieten

Het grote genieten kan gaan beginnen. In de kelder van de hammam bevinden zich twee aparte, heerlijk verwarmde ruimtes, volledig in Oosterse stijl ingericht. De kleinste hiervan kan geheel met stoom worden gevuld. Hier ervaart de bezoeker de weldaad van een hoge temperatuur, die kan oplopen tot wel 55 graden. Spieren worden soepeler, de bloedsomloop floreert, poriën gaan open en laten het zweet stromen.

Verwennen

Tijd om je te laten verwennen in de naastgelegen ruimte. De warmte is nog altijd behaaglijk, maar minder intens. Centraal in de ruimte bevindt zich de grote, verwarmde buiksteen. Hier kunnen gasten languit op gaan liggen en hun lichaam laten scrubben, zodat dit ontdaan wordt van dode huidcellen. Ook een massage en zeepzakbehandeling zijn mogelijk, of een combinatie hiervan. Tegen de wanden ziet u diverse waterbassins, waar u zich kunt wassen en afspoelen. Het nemen van een douche is eveneens mogelijk.

Sociale functie

Een heerlijke plek om te ontspannen en te kletsen met de rest van het gezelschap. De sociale functie van een hammam is immers ook belangrijk. Die komt eveneens terug in de loungeruimte op de begane grond: even de zinnen verzetten, genieten van een consumptie of de Marokkaanse en Turkse hapjes die wij hier kunnen serveren.

Beauty

Speciaal voor onze vrouwelijke gasten is er de beautysalon van Fatamorgana Hammam. Hier zijn diverse (gezichts)behandelingen mogelijk, zoals epileren, harsen en föhnen.
Een bezoek aan de Fatamorgana Hammam is van het begin tot het eind puur genieten, in een omgeving die klasse uitstraalt.