fbpx

Cadeaubon

Cadeaubon voor  Fatamorgana Hammam!

Iets te vieren? Iemand jarig of op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk? Geef dan een cadeaubon voor Fatamorgana Hammam in Den Bosch. Voor liefhebbers van een dagje wellness en ontspanning is dit heel bijzonder om te krijgen.

We zijn geen privé sauna. Maar het heeft er wel alle trekken van. Ook wij werken op basis van warmte als weldaad voor het lichaam, maar dan met ‘natte warmte’ (stoom). Door de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht lijkt het alsof u de hammam voor uzelf heeft. Dames kunnen eveneens een bezoekje brengen aan onze beautysalon. Met een cadeaubon van Fatamorgana Hammam opent zich een andere wereld voor de gast.

Ideaal voor ondernemers als kerstcadeau of relatiegeschenk 

Ook voor ondernemers kunnen onze cadeaubonnen een bijzonder presentje zijn. Geef ze bijvoorbeeld aan personeelsleden op hun verjaardag of bij de jaarwisseling. Het is eens wat anders dan een kerstpakket. Tevens is dit hét ideale relatiegeschenk, in een uitstekende gelegenheid om in een ontspannen sfeer te netwerken. Als bedrijfsuitje zullen uw medewerkers een bezoek aan onze hammam zeker weten te waarderen. Bedrijven met een personeelsvereniging kunnen de cadeaubon opnemen in hun pakket met attenties.

Bent u geïnteresseerd? Dan bent u van harte welkom om eens binnen te lopen bij Fatamorgana Hammam aan de Vondelstraat 22 in Den Bosch. Daar kunt u met eigen ogen zien dat we doen wat we u hierboven hebben beloofd. Nu al nieuwsgierig naar de diverse mogelijkheden die wij de bezitter van een cadeaubon bieden? Neem dan alvast een kijkje op onze website.

Cadeaubon bestellen? Neem nu contact op met ons

Bestel nu een cadeaubon van onze hammam en kom dit jaar origineel uit de hoek. Wilt u meer weten over de voorwaarden en prijzen? Neem dan contact op met ons. Ook als u een afspraak wilt maken. Wij zien ernaar uit om u te ontmoeten. Tot gauw bij Fatamorgana Hammam!

Voor aanbiedingen, korting of acties volg ons op facebook.

Maak nu een afspraak bij Fatamorgana Hamman.