fbpx

Wellness

Genieten van wellness in optima forma
Op zoek naar een heerlijk dagje wellness voor een uitstekende prijs? Kom dan naar Fatamorgana Hammam in Den Bosch. Geniet bij ons van al het goeds dat warmte het lichaam te bieden heeft. Of dat nu liggend op de verwamde buiksteen is, waar u een massage kunt krijgen. Of in onze stoomcabine, waar het lichaam in meerdere opzichten een boost krijgt.

Naast een massage is het ook mogelijk om u te laten scrubben en zo afscheid te nemen van de dode huidcellen. Of wat te denken van een behandeling met de zeepzak? In de stoomruimte zorgt de hoge temperatuur ervoor dat de spieren soepeler worden, de bloedsomloop floreert en het zweet stroomt. Daarna kunt u zich bij diverse waterbassins afspoelen of een douche nemen. Dat is nog eens wellness in optima forma.

Dames opgelet: beauty- en kapsalon aanwezig!
Voor onze vrouwelijke bezoekers voegt Fatamorgana Hammam nog een extra facet aan wellness toe. Zij kunnen terecht in onze beautysalon. Diverse behandelingen als epileren en harsen zijn hier mogelijk. Tevens is er een kapsalon waar u naast knippen, wassen en drogen uw haar eveneens kunt laten kleuren of het een keratinebehandeling geven. Ook de kinderen kunnen hier terecht.

Fatamorgana Hammam is een fonkelnieuwe wellness beleving in Den Bosch, waar u zich al bij de eerste stap over de drempel in een andere wereld waant. Een wereld die klasse uitstraalt en waar genieten en ontspannen in alle opzichten voorop staat.

Fatamorgana Hammam: wellness op alle dagen van de week
Gunt u uw lichaam ook een complete revitalisering? Twijfel niet en stap gewoon bij ons binnen. We zijn iedere dag geopend. Voor mannen en vrouwen hebben we ook aparte openingstijden. Hebt u speciale wensen op het gebied van wellness? Laat het ons weten via het contactformulier. Graag tot ziens bij Fatamorgana Hammam!

Voor aanbiedingen, korting of acties volg ons op facebook.

Wellness

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *