fbpx

Thermen

Bezoek de thermen van een andere wereld
Bent u een liefhebber van een bezoek aan de sauna,spa of thermen? Dan hebben wij iets heel bijzonders voor u: Fatamorgana Hammam! U ervaart dezelfde weldaad van een keur aan (warmte)behandelingen, maar wel in een andere wereld. Die begint al zodra u bij ons een stap over de drempel zet. Wie op vakantie is geweest rond de Middellandse Zee, wordt bij ons direct overmand door de dierbare herinneringen daaraan.

Ervaar de reinigende kracht van ‘natte warmte’
Geniet van de Oosterse sfeer door het magnifieke tegelwerk en de fraaie waterbassins met hun gouden kranen. Ga in de relax-stand op onze verwarmde buiksteen, waar u kunt kiezen voor scrubben, massage of een zeepzakbehandeling. Of een combinatie daarvan! In de aanpalende ruimte werken wij, in tegenstelling tot een sauna in de thermen, met ‘natte warmte’. Een stoombehandeling tot wel 55 graden zorgt ervoor dat de poriën zich openen en het overtollige zweet naar buiten kan. Ook de bloeddoorstroming krijgt een boost. U stapt sprankelend bij ons de deur uit!

Wie in de regio Den Bosch woont, hoeft voortaan geen kilometers meer te rijden voor een luxueus complex met thermen. Fatamorgana Hammam in Den Bosch brengt eenzelfde beleving dichter bij huis. Eentje die bovendien ook nog eens bijzonder betaalbaar is. In onze zaak vindt u eveneens een beautysalon en een kapper. Ontspanning, rust en een schoon, verzorgd lichaam zijn nu voor iedereen binnen handbereik.

Fatamorgana Hammam-cadeaubon voor fans van thermen
Gun uzelf de (beauty)behandelingen en Oosterse lekkernijen in onze Fatamorgana Hammam. Maak nu eenvoudig een afspraak bij ons. Ook als u nog vragen heeft over bijvoorbeeld de diverse behandelingen die wij aanbieden. Wij garanderen een revitaliserende ervaring. Ervaart u die ook, geef dan onze cadeaubon aan iemand die ook een fan is van de sauna of thermen. Een origineel presentje.

Voor aanbiedingen, korting of acties volg ons op facebook.

Thermen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *