fbpx

Sauna

Beleef de ervaring van een sauna in onze hammam
Bent u op zoek naar een sauna of een spa in Den Bosch of iets soortgelijks? Dan bent u van harte welkom bij Fatamorgana Hammam in Den Bosch. Hier kunt u op een ontspannen wijze tot rust komen, gezellig een praatje maken en genieten van heerlijke Oosterse hapjes.

Net als bij een sauna draait het bij onze hammam in Den Bosch om de weldaad die warmte ons lichaam geeft. Deze zorgt ervoor dat de poriën open gaan staan en het overtollige zweet naar buiten kan. Een sauna doet dit met behulp van ‘droge’ warmte, bij een hammam gaat het juist om ‘natte’ warmte. Zo hebben we een ruimte die geheel met stoom wordt gevuld. Door de hoge, aangename temperatuur van wel 55 graden, worden bovendien de spieren soepeler en ook de bloedsomloop floreert.

Verrassing: scrubben of een massage op de buiksteen
In de naastgelegen ruimte bevindt zich nog een verrassing die u in een sauna niet snel zult tegenkomen: een behaaglijke, verwarmde buiksteen. Onze gasten kunnen hier helemaal uitgestrekt op liggen en ondertussen hun lichaam laten scrubben, zodat dode huidcellen worden verwijderd. Tevens is een zeepzakbehandeling mogelijk en een massage, of een combinatie. Na afronding hiervan kunt u zich afspoelen bij diverse warm waterbassins, of een douche nemen.

Fatamorgana Hammam heeft evenals een sauna een sociale functie. In onze loungeruimte kunt u na een behandeling even de zinnen verzetten, kletsen met andere aanwezigen en smullen van diverse Marokkaanse en Turkse hapjes die wij serveren. Speciaal voor de vrouwelijke bezoekers hebben wij een beautysalon, waar een keur aan behandelingen mogelijk is.

Fatamorgana Hammam: een sauna, maar nét even anders
Gaat u graag naar een sauna of thermen? Bezoek dan zeker een keer Fatamorgana Hammam. Dezelfde insteek, maar nét even anders. Neem nu contact op met ons als u wilt reserveren of nog vragen heeft.

Voor aanbiedingen, korting of acties volg ons op facebook.

Sauna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *