fbpx

Privé sauna

Gezocht: privé sauna. Gevonden: Fatamorgana Hammam!
Ervaar de weldaad die warmte het lichaam kan brengen, in een ruimte die nog het meest doet denken aan een privé sauna. Het is wat Fatamorgana Hammam in Den Bosch u te bieden heeft. Want hoewel wij een openbare gelegenheid zijn, zal de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht u het idee geven dat u de ruimte helemaal voor uzelf heeft.

In een gloednieuwe faciliteit ontvangen wij u op de begane grond, waar kleedkamers zijn voor mannen en vrouwen apart en u eigendommen en waardevolle voorwerpen veilig in een locker kunt opbergen. Hier bevindt zich ook onze afgescheiden loungeruimte, waar u op heerlijke zachte banken na kunt genieten van de behandeling. Net zoals in een privé sauna.

Scrubben, massage, zeepzakbehandeling; het kan allemaal!
De trap naar de kelder brengt u in de mooiste ruimte van Fatamorgana Hammam. Hier wordt u overmand door de Oosterse sfeer door prachtig tegelwerk en het aangename gekletter vanuit diverse waterbassins. Centraal vindt u hier de buiksteen; eigenlijk is het gewoon een grote, verwarmde tafel waar u diverse behandelingen kunt ondergaan: scrubben, massage of een zeepzakbehandeling.

Het meeste gevoel van een privé sauna krijgt u misschien nog wel in onze stoomcabine, eveneens in de kelderruimte. Een klein vertrek waar we de ‘natte warmte’ op kunnen laten lopen tot een zeer aangename 55 graden. Neem afscheid van uw ‘luie zweet’ en geef tegelijkertijd uw bloeddoorstroming een boost!

Ervaar hetzelfde gevoel als in een privé sauna
Waarom een privé sauna aanleggen als u bij Fatamorgana Hammam exact hetzelfde gevoel ervaart? Een hammam die bovendien ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd is en alle dagen van de week geopend is. Bekijk op onze website of uw wensen tegemoet komen aan onze mogelijkheden. Was u daarvan al overtuigd, loop dan gerust bij ons binnen. Of neem contact op. We geven u graag meer informatie.

Voor aanbiedingen, korting of acties volg ons op facebook.

Privé sauna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *