fbpx

Hammam Den Bosch

Hammam? Den Bosch? Fatamorgana Hammam!
Bent u op zoek naar een hammam? Den Bosch heeft sinds kort een zeer complete faciliteit: Fatamorgana Hammam. Hier beleeft u de Oosterse weldaad op de manier zoals ze eeuwen geleden al gewend waren in de badhuizen van het Ottomaanse Rijk. Geniet van al het goeds dat de ‘natte warmte’ u in onze stoomcabine brengt. Of onderga een luxueuze behandeling: scrubben, massage of met de zeepzak.

Onze hammam in Den Bosch is het ideale alternatief voor wie eens iets anders wil dan de sauna of thermen. Natuurlijk vormt de wonderbaarlijke werking van warmte ook bij ons de basis, maar er is een subtiel verschil in aanpak. Dit is pure verwennerij! Die stopt niet na afloop van een behandeling, want dan kunt u nog in onze loungeruimte nagenieten. Eveneens van de Marokkaanse en Turkse hapjes die wij daar serveren.

Iedereen is welkom in onze hammam
Kom helemaal tot rust in onze hammam. Den Bosch was sinds kort nog een witte vlek op de kaart en wij vonden dat daar verandering in moest komen. Iedere stad verdient zo’n ontspanningsoord. Niet te verwarren overigens met een religieuze plek; Fatamorgana Hammam is dat niet. Er zijn bij ons geen rituele wassingen. Iedereen is welkom: mannen, vrouwen en kinderen vanaf 6 jaar, onder begeleiding. Wel respecteren we de geloofsovertuiging en privacygevoelens van onze gasten. Zo is het dragen van badkleding/bikini en slippers verplicht.

Gezocht: hammam Den Bosch. Gevonden: Fatamorgana Hammam
U zocht op ‘hammam Den Bosch’ en komt niet voor niets uit op de website van Fatamorgana Hammam. Dames attentie: vergeet ook niet gebruik te maken van onze beauty- en kapsalon. Meer hammam voor uw geld gaat u niet krijgen. U voelt zich als herboren zodra u weer naar huis gaat! Maak nu een afspraak, dan zien we u snel.

Voor aanbiedingen, korting of acties volg ons op facebook.

Hammam Den Bosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *